Φορητό σκουπάκι αυτοκινήτου ή σκάφους με βουρτσάκι 12V

Φορητό σκουπάκι αυτοκινήτου ή σκάφους με βουρτσάκι 12V

Καλώδια μπαταρίας αυτοκινήτου 300A - μήκος 2 μέτρων

Καλώδια μπαταρίας αυτοκινήτου 300A - μήκος 2 μέτρων

Διακοσμητική κεραία για την οροφή του αυτοκινήτου

Διακοσμητική κεραία για την οροφή του αυτοκινήτου "Shark" - Μαύρο

Φορητό σκουπάκι αυτοκινήτου ή σκάφους με βουρτσάκι 12V

Καθαρίστε το εσωτερικό του αυτοκινήτου ή του σκάφους εύκολα, ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία! Το φορητό σκουπάκι αυτοκινήτου ή σκάφους με βουρτσάκι 12V είναι μια φορητή συσκευή που κάνει το καθάρισμα της ταπετσαρίας του οχήματός σας παιχνιδάκι!

Ειδική Τιμή 16,50 € Regular Price 18,72 €
Διαθεσιμότητα: Προσωρινά μη διαθέσιμο
SKU
25056


  • Διατηρήστε το αυτοκίνητό σας καθαρό από σκόνη, λάσπη και στάχτες έχοντας στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου το φορητό σκουπάκι αυτοκινήτου ή σκάφους με βουρτσάκι
  • Με εύκαμπτο σωλήνα μήκους 55 εκατοστών, το σκουπάκι ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία όπως οι πεταλιέρες του αμαξιού αλλά και κάτω από τα καθίσματα! Πρακτικό και μικρό στο μέγεθος, μπορείτε να την έχετε στο αυτοκίνητο σας συνεχώς, ενώ είναι αρκετά ελαφρύ για να μην ταλαιπωρεί τη μέση σας!
  • Συνδέστε το απλώς στον αναπτήρα του αυτοκινήτου και ξεκινήστε το καθάρισμα! Τα εξαρτήματα καλύπτουν μια πλήρη γκάμα, ενώ είναι κατάλληλο τόσο για στεγνά όσο και για υγρά αντικείμενα. Επιπλέον, μετακινείται εύκολα χάρη στο εργονομικό της χερούλι ενώ διαθέτει ενσωματωμένο φίλτρο που καθαρίζεται πολύ εύκολα. 
  • Ιδανικό για τη λάσπη από τα παπούτσια που φέρνουμε στο αμάξι κατά την περίοδο του χειμώνα, όσο και για την ενοχλητική άμμο από την παραλία το καλοκαίρι!

Η συσκευασία περιλαμβάνει: το σκουπάκι καθαρισμού, 1 εξάρτημα με βούρτσα, 1 εξάρτημα με λεπτό ακροφύσιο για να φτάνει παντού


Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
  • Ισχύς: 93-120W
  • Τάση: 12V
  • Διαστάσεις: 24.5 x 18 εκ.